ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

cheapingchip contests Facebook page
Όσοι τυχεροί έχουν λογαριασμό Facebook μπορούν να βλέπουν ορισμένες συμβουλές μας εκεί (οι υπόλοιποι θα λαμβάνουν όλες τις συμβουλές με το newsletter). Παρόλα αυτά, στη σελίδα Facebook οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν στοιχεία και συμβουλές, αν το θελήσουν. Επίσης, νικητές από άλλες πόλεις οι οποίοι δεν πρόκειται να εμφανιστούν για την παραλαβή του δώρου, και δεν πρόκειται να επιβαρυνθούν τα έξοδα αποστολής του, μπορούν να χαρίσουν το κουπόνι. Δεν υπάρχει περιορισμός σε αυτά τα πράγματα..!

Η σελίδα Facebook περιέχει καρφιτσωμένες και τις ερωτήσεις των χρηστών για το cheapingchip contests, και επίσης εκεί μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις.

cheapingchipcontests@cheapingchip.gr
Το email αποστολής του cheapingchip contests.
Οι νικητές ειδοποιούνται με αυτό το email. Δεν λαμβάνουμε (και δεν απαντούμε σε) μηνύματα από αυτό το email. Δεν είναι αναγκαίο να το προσθέσεις στη λίστα των επαφών σου, καθώς το email που σου στέλνουμε αποτελεί μεμονωμένο μήνυμα, αλλά αν πάλι θέλεις να υπάρχει πλήρης βεβαιότητα, μπορείς.

newsletter@cheapingchip.gr
Αυτό είναι το email από το οποίο λαμβάνεις τα newsletters.

Αν έχεις εγγραφεί στο newsletter συμβουλεύουμε να προσθέσεις το αυτό το email στις επαφές σου, ώστε να μην τύχει να περιμένεις κάποιο newsletter και εκείνο να βρίσκεται στο φάκελο spam/junk/κτλ. Δεν λαμβάνουμε (και δεν απαντούμε σε) email από αυτό το email.

Σημειώνουμε ότι δεν στέλνουμε spam, και πως δεν υπάρχει η ανάγκη να το κάνουμε.

cheapingchipcontests@gmail.com
To cheapingchipcontests είναι το όνομα Google από το οποίο λαμβάνεις Hangouts.

Δεν λαμβάνουμε (και δεν απαντούμε σε) email από αυτό το email. Δεν είναι αναγκαίο να το προσθέσεις στη λίστα των επαφών σου. Θα σου χρειαστεί μόνο αν παίξεις κάποιο φυσικό παιχνίδι και αν λάβεις πρόσκληση για συμμετοχή στην κοινότητα Google+ του cheapingchip contests.

+30.6994.11.9494
Τρίτη μόνο, από 12:00 έως 15:00, για θέματα αυξημένης σημασίας, όπως αδυναμία αποστολής email ή Hangout, αδυναμία διαγραφής χρήστη, σοβαρά παράπονα, κτλ. – αυστηρά όχι για συμμετοχές και gameplay, όπως απορίες για παιχνίδια και λύσεις ή κατατάξεις, ερωτήσεις για διαγωνισμούς και κληρώσεις, ερωτήσεις για τον διαμοιρασμό φυλλαδίου, κτλ.

 

Αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μας
για θέματα επιχειρησιακής προβολής,
διοργάνωσης διαγωνισμών
ή για άλλο επιχειρηματικό λόγο,
μπορείς στη
σελίδα της διαφήμισης.

 

Αν θέλεις να επικοινωνήσεις
με την cheapingchip
μπορείς να δεις πληροφορίες
στη
σελίδα επικοινωνίας της.